Tečaj intuitivne masaže

Tečaj intuitivne masaže za dušo in telo bo, ko se bo nabralo dovolj kandidatov – vsaj 4, ali pa se prijavite za individualni tečaj. Termini so v soboto od 10h do 15h.  Običajna cena za posameznika je 60€, za par 100€, za dva para prijavljena skupaj pa samo 180€.

Pred poletjem je lahko “Poletna varianta” masaž: “na obali” (na tleh na parketu, armafleksu, dekci in brisači) in v viseči mreži! Pravi maser se itak znajde v vsaki situaciji!

Najprej masiramo celotni del telesa zadaj, potem se partnerja zamenjata in sledi še masaža spredaj. Prvi in tudi vsak ponovni dotik je zelo važen, da je spoštljiv in nežen, ne pa da klienta zagrabimo kot kos mesa pri mesarju! Masira se počasi in z občutkom! To ni hitra in močna športna masaža, ampak posvečena, tako da se lahko klient tudi čustveno odpre in »olajša«. Priporočam, da se udeleženci med masažo menjajo med sabo, da lahko poskusijo čimveč različnih dotikov in občutijo kaj prija bolj in kaj manj. Da bi se “kaj preveč videlo” ni bojazni, saj je vse pokrito kar je treba pokriti in ne delamo erotičnih masaž!

Tečajniki bodo preizkusili vse variante masaž: na masažni mizi, na stolu in na tleh (armafleksu), na klopi in v viseči mreži (hamak) saj se pravi maser znajde kjerkoli in kadarkoli.

Na tečaju se uči osnovne in napredne tehnike in masažne prijeme, ki dobro sproščajo tako mišične kot psihofizične napetosti. Tu ni važna toliko tehnika, ampak intuicija in občutek! Med masažo se nam sprošča hormon oksitocin za občutek ljubezni, zaupanja, predanosti in nevrotransmiterja serotonin za občutek sreče ter dopamin, ki nam poživi krvni obtok, presnovo in spodbuja mišljenje. Za razliko od klasičnih masaž tu ni glavni poudarek na tehniki in tu ni dragih “patentiranih tehnik raznoraznih zdravljenj z dragimi mednarodno verificiranimi učitelji”. Važnejša je intuicija, empatija, dobra drža maserja, da se ne utrudi, zaupanje vase, razumevanje kaj se dogaja s klientom, odprtost in sprejemanje različnosti, raziskovanje, zato so ti tečaji namenjeni tako začetnikom (ni važno predznanje) kot izkušenim maserjem (tega ne učijo na običajnih tečajih) in partnerjem, saj je tak tečaj odličen za izboljšanje odnosov in odtujenosti.

Ob doplačilu 15€ na osebo lahko dobite še dve sliki aure narejenih s Kirlianovo kamero. Prvi posnetek je pred in drugi po masaži! Za vadbo doma si lahko ob doplačilu 20€ posnamete še vse zanimive masažne prijeme, Dobrin pa vam naredi DVD posnetek.

Poleg tečajev so po dogovoru na voljo privatne učne ure dobrih partnerskih masaž in seveda tudi običajne masaže posamično – brez partnerja.

Ko bo dovolj kandidatov, bo sledil nadaljevalni tečaj kjer bomo učili kako izvajati masažo na boku, masažo “nosečnice”, masažo športnikov, masažo proti ishiasu, masažo z vulkanski kamni, ventuze, protibolečinske terapije z aparatom Diadens, masažo z magnezijevo soljo in z zeliščnimi snopki segretimi v pari.

Tečaje vodi maser z dvajsetletnimi izkušnjami Dobrin Tavčar.
Prijave in navodila: dobrin.masaze [at] gmail.com, Skype: dobrin.tavcar, 041 772 876. Pošljite tale link www.masaže.com/tecaj še komu, ki bi ga zanimalo!
Organizator: CHIPY d.o.o. Podrožniška 3 LJ, TR: SI56 0600 0005 8209 320, DDV zavezanec.

Translate »