Tečaj Partnerske masaže

Učenje partnerske masaže je moje poslanstvo :). Ko se bo nabralo dovolj kandidatov – vsaj 2 para, bo tečaj v soboto od 16h do 21h, ali pa se prijavite za individualni tečaj.

Običajna cena za par je 80€, za dva para prijavljena skupaj pa samo 140€. Morebitni popusti se ne seštevajo!

Pred poletjem je na sporedu “Poletna varianta” masaž: “na obali” (na tleh na armafleksu) in v viseči mreži! Pravi maser se itak znajde v vsaki situaciji!

Podarite svoji Ženski ljubeč in spoštljiv dotik s svojimi ali pa vsaj z mojimi rokami. Kupite lahko darilni bon za tečaj partnerske masaže ali pa za Žametno intuitivno masažo za dušo in telo.

V glavnem prihajajo na masažo ženske, ki imajo doma partnerja. Njemu se po navadi po napornem delu v službi ne ljubi masirati svoje drage partnerke, ali pa se izgovarja, da “ne zna”. Kako butast in nepošten izgovor!

Ali pa prihajajo samske ženske, ki čakajo “princa na belem konju” in se, kot pravi Taja Albolena v Razcvetu ženske, ne zavedajo, da če hočejo dobiti “Kralja”, da morajo najprej same postati “Kraljice”. “Kraljice” tudi v tem smislu, da znajo najprej poskrbeti za svoje dobro počutje, po drugi strani pa, da znajo vsaj osnove dobre masaže! Namreč, ko bo “Kralj” dobesedno na dosegu roke, ga lahko premami in zasvoji ravno njihov ženstveno negujoč dotik in masaža! Seveda enako velja za moške. Zato vabim posameznike in pare na Tečaj intuitivne masaže za dušo in telo, ki je namenjen tako posameznikom kot seveda tudi parom! Učenje v skupini ima čar izmenjave izkušenj in lahko, po želji, tudi izmenjavo partnerjev / partnerk. To zelo priporočam, saj več glav več ve, več izkušenj različnih vrst dotika, pa nam izostri občutek kaj je zelo prijetno in kaj manj.

Kdor ima raje učenje samo v dvoje, lahko pride na privatni tečaj partnerske masaže s partnerjem ali pa s prijateljem / prijateljico. Odprt sem za vse variante po načelu “Ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj”.

Seksologinja Vesna Jarc o moji Partnerski masaži

Najbolj vesel sem bil mladega para iz Maribora, ki je prišel na tečaj že pred poroko, ravno tako, kot je šel na predporočno svetovanje v cerkvi! Kako pametno in pozorno! Taka poroka je bila sigurno “na dolgi rok” in ne kar nekaj “potrošniškega”, ko partnerja, ko se ga naveličaš, kot poceni blago zavržeš in “kupiš novega” 🙂

Opažam, da je vse preveč hitenja, nervoze in hlastanja za dobrinami, namesto da bi se umirili, pogledali vase in si priznali, da nam manjka pozornosti, spoštovanja, sprejemanja raznolikosti in zaupanja ter, da nas nihče ne želi raniti, ampak samo opozoriti na rane v sebi.

Na žalost nas vsa naša storitveno naravnana vzgoja, starši, šola in okolica ni naučila niti osnov psihologije odnosov in prepoznavanja vseh možnih manipulacij, ki jih lahko začnejo izvajati čustveno nezreli ali zasvojeni partnerji /  partnerke. Te manipulacije postanejo opazne predvsem potem, ko postanejo intimni in čutijo, da so  se partnerji / partnerke na njih že navezali in jih imajo “v šahu”. Seveda, izkoriščajo lastnost hormona oksitocina, ki je hormon ljubezni, zaupanja in predaje. Ženski hormon estrogen njegovo delovanje podaljša, moški hormon testosteron pa skrajša. Zato lahko čutijo ženske “posledice” orgazma še cel teden, moški pa komaj nekaj ur. Tako pač deluje hormonski koktajl. Poučni sta knjigi Moški možgani in Ženski možgani!

In za konec še malce spodbude za zelo hraber korak v življenju! Vem, kako težko je iti preko zamer in odpustiti ter reči tisto čarobno besedo “oprosti”, ki taja kitajske zidove obrambe, čeprav se večinoma moški po navadi niti ne zavedamo, še manj pa čutimo, da smo v afektu ranili nežno dušo. No, da vam pomagam, tistim, ki jim gre besedica OPROSTI težko iz ust, lahko naročite BON za partnersko masažo in se oprostite z bolj vrednim dejanjem – da se “lastnoročno” 🙂 naučite kako se najlepše medsebojno povežete, sprostite in pocrkljate – z masažo!

Privatni tečaj partnerske intuitivne masaže

Jaz po navadi itaq masiram uro in pol, tako da, če še koga zraven učim, je sama masaža sicer malo manj temeljita in sproščujoča in tudi traja malce dlje. Torej vsakega se masira po cca 100 minut (saj niti ne gledam na uro, ampak verjetno bo več). Masiranec je v spodnjem perilu, ali pa si da med noge brisačo kot pri tajski masaži. Ženskam pa se lahko čez prsi da majhno brisačko, če jim je nerodno.

Poudarek je na intuitivna, kar pomeni, da je bolj pomembno, da se z masirancem povežete, da ste sočutni, da se mu poskušate prilagoditi in mu narediti optimalno masažo prav za njega, čeprav bo recimo na podplatih ali bedrih sicer malo boleča ampak meridiani bodo postali bolj pretočni, mišice in telo pa sproščeno. Ni toliko važna sama tehnika, niti redosled, važno pa je, da maser najprej poskrbi zase, za svojo pravilno držo, da dela gibe čim več s telesom in manj z rokami, da se ne otrudi, da dela spoštljivo in raje počasi kot prehitro, da ne dobi klient občutka »Aha, se mu/ji mudi, ker bi se me čimprej rad rešil/a«. Masiranec naj bi dobil občutek, da je v varnih rokah osebe, ki mu je mar zanj, da ni to »kar nekaj po tekočem traku«. Šele potem se telo na mizi lahko toliko sprosti, da se mu začne »dogajati« in postane masaža tista prava »Za dušo in telo« 😊

Cel »tečaj masaže« si lahko tudi posnameta na svojo kamero ali telefon, saj je prijemov preveč, da bi si jih zapomnila,

čeprav bo vsak od vaju čutil na svoji koži prijeme od mene in od partnerja pa tudi sam bo poskusil.

Drugače pa vama lahko za dodatnih 20€ tečajček profesionalno posnamem s kamero Sony a7R4 in zmontiram (zdrenderiram) na velikost enega DVDja.

Tu imam tudi BioScan aparat in če bosta želela, vama lahko za ceno enega, to je 30€ naredim še BioScan test vitaminov, mineralov, težkih kovin in učinkovitosti prebave.

Med samo masažo vaju lahko priključim še na Zapper s frekvencami za sprostitev, boljše počutje, boljši imunski sistem, za uravnovešanje meridianov, ali pa pobijanje parazitov.

Na Skypu pod naslovom dobrin.tavcar mi piše, da “Sem ob pravem času, na pravem mestu, s pravimi ljudmi ter odprt novim spoznanjem“. Enako naj velja tudi Vam!

Prijave do četrtka pred tečajem, navodila: dobrin.masaze [at] gmail.com, Skype: dobrin.tavcar, 041 772 876.
Organizator: CHIPY d.o.o. Podrožniška 3 LJ, TR: SI56 0600 0005 8209 320, DDV zavezanec.

Translate »