Mnenja strank

Dobrinova intuitivna masaža = Dobr in masaža 🙂

Reflesko terapija

je vsakemu posamezniku posebej prilagojena kombinacija refleksne masaže stopal in dlani metamorfne tehnike, limfne drenaže, polinezijske masaže, masaže s toplimi vulkanskimi kamni, somasaže in klasične masaže, shiatsu in po želji tudi lajšanja bolečin z ventuzami – cupping, watsu ter kranio sakralne osteopatije. Rezultat je boljši pretok energije po telesu, pospešeno izločanje odpadnih snovi iz celic ter mlečne kisline iz bolečih mišic, sprostitev zakrčenih mišic ter sklepov, sprostitev mentalnih napetosti in stresa.

Po želji stranke lahko pri masaži kakavovemu maslu dodam tudi sol MgCl (magnezijev klorid = mineral moči), kakav, alge ali med (limfna drenaža). To kožo dodatno nahrani, očisti in ji da prožnost ter žameten dotik.

Masaža z vulkanskimi kamniMasažo izvajam pod IR infrardečimi grelci z ogljikovo nitko, da je klientu prijetno toplo in ga že “lučke” polnijo z energijo. Pod klientom pa je posebna Bio – Spectrum grelna blazina s kamni iz germanija in turmalina, ki z bioresonanco regenerira celice.

Emulzija čistega kakavovega  masla in kokosovega olja z dodatkom eteričnih olj, hrani in neguje, gladi gube in strije. Koža postane žametno gladka in napeta. Ker telo ni preveč mastno se ustvari ravno pravšnje trenje za uspešno limfno drenažo. Kakavovo maslo vsebuje močne antioksidante.

Pri masaži športnikov uporabljam tudi gel Magnezijevega klorida – MgCl. Pomanjkanje magnezija v telesu povzroča mišične krče in pomanjkanje energije.

Manj ko je dotik močan, več se dogaja na čustveni ravni, in bolj ko klient zaupa in se potopi vase, več se mu dogaja, bolj se osvobaja in odpušča, globlji je proces samozdravljenja. V globoki sproščenosti je po želji možno učinek manualnih tehnik in sproščanja še povečati s hipnozo in posthipnotično sugestijo.

Kdor bi rad popestril in poglobil partnerske ali starševske odnose, lahko pride na masažo v dvoje, tako da partner(-ka) ali otrok-mama-oče pomaga in se hkrati uči novih masažnih prijemov in tehnik.

Svetujem tudi glede zdravja, prehrane in prehranskih dopolnil. Največ težav imajo klienti zaradi zakisanosti telesa in slabe črevesne flore probiotičnih bakterij.

Po masaži ponudim kozarec Basice za boljše odstranjevanje odpadnih produktov iz limfe. Stanje zakisanosti telesa se lahko oceni z mikroskopsko sliko kapljice krvi, kjer se pokaže razporeditev in morebitno lepljenje eritrocitov.

Dobrodejnost Dobrinove masaže se kaže na povečani auri brez energetskih lukenj, kar pomeni, da imamo po masaži več energije, naše energetsko telo pa postane skoraj popolno in zdravo. Bolezni in neravnovesja se izražajo v auri lahko že leta predno pride do poškodb na fizični ravni organov, zato so take masaže najboljša preventiva in kurativa!

 

Tistim, ki težko pridejo v Rožno dolino, nudim masažo doma, vendar žal IR grelce ne morem vzeti s seboj. Pavšal za prihod na dom je po Ljubljani 10€. Naročila sprejemam na dobrin.tavcar [afna] gmail.com ali na mobitel 041 772 876.

17 odzivov na “Mnenja strank

 1. S partnerjem sva se udeležila tečaja intuitivne masaže pri Dobrinu. Tudi sama sem maserka. Moram povedat, da sva bila oba zelo zadovoljna, saj masira z izrednim občutkom in pravim dotikom in hkrati tudi z veseljem in srcem podaja svoje znanje in izkušnje. Toplo priporočava.
  Irena & Robert

 2. Tole pa moram delit: Šla sem na masažo k Dobrinu zaradi bolečine v križu – išijasa. Najprej me je dal pod IR grelce, ležala sem na topli blazini z zdravilnimi kamni turmalina in germanija. Moram reči, da je zelo pasalo, nato pa je pričel z masažo, nežno počasi, s posluhom. Uporabil je različne masažne tehnike, saj kakor je povedal jih zna kar ogromno. Vesela sem bila, da sem prišla v roke človeku, ki ima tako širok spekter znanja od masaže z ventuzami, do refleksne, intuitivne, yumeiho, polinezijske masaže in najbrž sem še katero pozabila omeniti. Uspelo mu je, da sem se ne le totalno sprostila, tudi bolečina je čudežno izginila. Danes, dan po masaži, lahko rečem, da se počutim kot nova in odlično. Dobrin mi je tudi izmeril vitaminsko in splošno stanje v organizmu, ter mi razložil ogromno o pomembnosti vitaminov, mineralov, težkih kovin in prehrane. Torej lahko rečem, da je šlo resnično za celostno obravnavo in odličen pristop. Dobrin ima posluh za žensko, nikoli ni vsiljiv, je dober poslušalec in pa seveda ima neverjetno veliko znanja, ter čudežne roke. Kar pa se mi zdi še posebej pomembno zame kot žensko, pa je, da uživa v tem kar dela in pri tem dobiš občutek neverjetne ljubezni, sprejetosti, kar poboža žensko dušo.
  Vsem zelo priporočam masažo pri Dobrin že preventivno, pa tudi če imate že težave. Bila sem že na veliko masažah po salonih, toda Dobrin ima res drug pristop, posveti se in uporabi vse znanje, da ti pomaga. Kar pa je še najbolj pomembno je to, da dela to z ljubeznijo in občutkom.
  Najlepša hvala Dobrin za tvoje zlate zdravilne roke. Jaz sem kot nova in poskočna kot predno me je zvilo:)
  Naj dodam še, da me je kar par dni že bolelo. Še on težko verjeme, da mi je po eni masaži bolečina čisto prenehala:) Noro res. Mal edino še čutim živec na nogi da zateguje, samo boli pa ne več 🙂 Skratka, tudi če se sliši neverjetno, tako je! Jupi!

 3. Za tečaj masaže sva se odločila, ker sva se želela naučiti tehnike masiranja, da bi lahko en drugemu masažo izvajala tudi doma in se tako še bolj partnersko zbližala. Poleg tega, da sva se na masaži oba sprostila, je Dobrin čudovito prikazal različne tehnike masiranja, ki sva jih takoj tudi sama poskusila. Sedaj se glede masaže oba počutiva bolj samozavestna in poznava pravilne prijeme, tako da doma res nimava več izgovorov. Dobrin je delil veliko koristnih informacij iz svoje velike zakladnice znanja, predvsem pa sva bila vesela veliko informacij glede zdravega prehranjevanja in načina življenja, saj sva prepričana, da je za dobro celega telesa treba poskrbeti na več ravneh, tako telesnih kot duhovnih. Tečaj masaže je bil čudovita izkušnja in zelo sva hvaležna Dobrinu, da je z nama prijazno delil svoje znanje in ljubezen do masaže.
  Nina in Nejc

 4. Partnerska Intuitivna masaža je nekaj krasnega kar se nama je z možem zgodilo, prav tako nama je bilo v čast da sma vas spoznala. Polni ste izkušenj in mnogih znanj, ki ste nama jih posredovali v skoraj štirih urah. Ob treh otrocih nama prevečkrat zmanjka časa samo zase, z vami sva ga preživela zelo edinstveno… Vsega si verjetno nisva zapomnila, a uživama v dopolnjevanju najinih znanj. Nekaj tega prenašava tudi na hčerki, ki sta navdušeni nad masažo 🙂
  Mateja in Marko Jezernik

 5. Špela Cvetko (slikarka, maserka, gong terapevtka)
  Dobrinovo masažo sem poimenovala Corpus Cristus. Njegovo delo sem doživela kot snemanje svetega telesa s križa in maziljenje. Dobrin ve kaj telo in duša potrebujeta in s svojo izjemno masažo udejani potrebne razrešitve. Priporočam. Špela – maserka.

 6. Sabina Poličnik (svobodna ustvarjalka)

  Dobrinova intuitivna masaža je zame svetlobno orodje, kateremu se popolnoma prepustim in potujem po večdimenzionalnih ravneh lastne biti. Se čudim, spoznavam, jokam, ozaveščam, smejim, radostim, skratka izkušam celo paleto globokih doživetij, kjer se preko dotika stikata zemlja in kozmos. Dobesedno in direktno. Že v prvi masaži je Dobrin s svojo osebnostjo pripravil vse ugodne pogoje za potovanje v notranjost. Je človek kateremu se lahko z zaupanjem prepustiš, da te vodi z dotiki po poteh, ki vodijo do zdravja in celosti. Tako s svojim bogatim znanjem različnih masažnih tehnik, z modrostjo, intuicijo kot z izredno širokim in ljubečim srcem, skratka z vsem kar ga je življenje obdarilo, da pripomore k soustvarjanju zdravega življenja. Že v prvi masaži so mi dotiki odprli vrata v svet pod in nad zavesti. Kar padala sem z vsakim dotikom globje v celične zapise telesa, misli, čustev, duše, v koktajl lastne biti. Spiralno me je potegnilo preko bolečine do točke, kjer so se odprla vrata izvorne bolečine. Dobrin me je spravil v položaj otroka, pokrčila sem kolena in pod vodstvom ljubečega dotika je začela kaotična bolečina dobivati svojo podobo. Znašla sem se v maternici. Ovita v ljubezni, zavedujoča se svojega dušnega dogovora, sem bila popolnoma povezana z mojo mami. Kristalna čistina ljubezni enosti, povezanosti. Od tu zdrknem v stanje kjer me preplavi čisto ODPUŠČANJE. Odpuščam zamere, sodbe, vzorce pogojevanj, mojih udomačevanj, vse občutim kot čustveni strup , ki zamegljuje odnos. Dobrinov dotik je potoval popolnoma usklajeno in harmonično z mojim ritmom, ter skladno s tem koliko sem bila resnično pripravljena narediti na sebi. Ozavestiti in spustiti, ter korak za korakom hoditi po poti življenjskega namena.
  To je bilo pravo raketno presenečenje zame. Šla sem na prvo masažo k Dobrinu in odšla s tako hvaležnostjo nad vsem kar sem prejela in doživela. Že mnoga leta intenzivno potujem po notranjosti lastne biti, spoznavam in se učim kako čudežna in večplastna smo človeška bitja. Združujem razne meditativne tehnike, ustvarjalnost, zdravim ranjeno dete… A očitno me je življenje ponovno bogato obdarilo in me seznanilo z Dobrinovo Intuitivno masažo. Najina potovanja so postala kar pogosta, kar je pomenilo tudi pospešeno delo ozaveščanja tako navznoter kot navzven, v odnosu sama s seboj, življenjem samim in soljudmi. Na široko in globoko, kolikor si dozorel in se upaš spustiti, prepustiti, toliko dobiš. Še posebaj me je prevzela vsepovezanost, ki jo zaznavam pri masažah. Dotik telesa, sproži dotik emocij, misli, duše, duha in se znajdem v hologamski mreži vsepovezanosti. To je to – IZKUŠNJA, ki zdravi in bogati na večih ravneh.

  Moj namen masažnih potovanj je zdravilne narave. Zavestno priklicati razpršeno energijo svojega Duha nazaj v telo. Ozavestiti in ozdraviti manjko ljubezni, da lahko sokreiram s svojimi potenciali v najvišje dobro tako sebi, kot temu planetu. In Dobrin je pravi svetlobni sopotnik. S celo paleto raznovrstnih dotikov povzroči, da se aktivirajo določeni zapisi znotraj celic telesa, ti pronicnejo na ostale ravni biti in spregovorijo svojo zgodbo. Osnova za tovrstna potovanja pa je popolno zaupanje in renicoljubno izražanje. Zaupam sebi, svoji podzavesti, da mi bo razkrila ravno toliko kot sem pripravljena ozavestiti. Zaupam Božanski energiji in vem, da sem negovana in varna tudi z višje ravni, preko Dobrinovih rok. Čas in prostor se umakneta in nadomesti ju tisto, kar dejansko potrebuješ. Pogosto sem ob težjih potovanjih nagrajena z neko mešanico osvoboditve, lahkotnosti in radosti nad življenjem samim. Še posebaj ljub mi je dotik metulja, ko briše prah iz avričnega polja, občutim to krhko subtilnost lepote. Pa radost ljubezni, veselja in praznovanja. Dotik je največje orodje zdravja. Lahko te razčloveči, če izvira iz izkrivljenih namenov ali oplemeniti ljubezen in svetlobo človeka. Hvaležna sem usodi, da me je seznanila z Dobrinom in omogočila zdravilna potovanja tudi preko mojstrske masaže. Preprosto ni besed s katerim bi zaobjela vsa potovanja, njeno dragocenost in hvaležnost.

 7. Masaža je bila zelo prijetna in sproščujoča. Zanimivo je bilo, kako je Dobrin naredil takorekoč vse tako, kot sem si sam v mislih želel (seveda ne da bi Dobrinu karkoli rekel). Ko sem si zaželel, da bi mi zmasiral podplate, je to čez nekaj trenutkov tudi začel; ko sem si zaželel, da bi se obrnil, je Dobrin rekel, naj se obrnem; ko sem si zaželel, da mi zmasira trebuh, je to takoj začel… Na koncu sem si v mislih rekel: »Super je bilo, za zaključek bi mi moral samo še kamen na čelo postavit !« in čez trenutek je bil kamen na mojem čelu. Po masaži sva si to razložila kot sinhrono usklajenost najinih (nad)zavesti.

 8. Dobrinova masaža je res Dobra, pravzaprav je SUPER. Je nekaj več kot le masaža, saj telo zelo dobro sprosti, poleg tega pa učinek traja in traja… Masaža je zelo holistična: mišice lepo ogreje s svojimi “lučkami”, dobro “pregnete” celotno telo, potem z ventuzami temeljito poskrbi tudi za čiščenje limfe… Seveda ni bilo le crklanje, veliko mest in obdelava z ventuzami me je zelo bolela, sprostitev po tem pa je res neverjetna. Zabavno mi je bilo gledati skozi odprtino za glavo Dobrinove noge, ki so dejansko plesale okoli mene kot baletke.
  Za celotno masažo (če temu sploh lahko še rečem samo masaža) je porabil skupaj okoli dve uri, meni se je seveda zdelo dosti manj. Učinki: neverjetna sprostitev celotnega telesa, skoraj mesec dni se moje bolečine v zgornjem delu hrbtenice niso pojavile. Mislim, da bi morala pogosteje na Dobrinovo masažo.

 9. Po tem, ko poskrbim za svojo družino in dobro opravljeno službo, pride tudi trenutek za to, da poskrbim zase. In takrat si privoščim odlično Dobrinovo intuitivno masažo. Dobrin ima izjemen občutek in energetsko nabit dotik, s katerim doseže točno to, kar telo potrebuje: sprostitev tam, kjer je telo napeto in energijo tam, kjer je manjka. Uporablja tako nežne, kot močne prijeme ob katerih začutim, da se mi energija ponovno neprekinjeno pretaka po telesu. V masažo vključuje svoje bogato znanje in pestro paleto različnih masažnih tehnik. Z izjemno intuitivnimi prijemi popelje tako telo kot dušo v stanje popolne nirvane.
  Pri Dobrinu zelo cenim tudi njegovo bogato, pestro znanje iz številnih komplementarnih zdravilnih metod, vlogi prehrane za zdravo življenje in najbolj od vsega: ljubezen, s katero opravlja svoje delo. Pri njem vedno dobim koristen in uporaben nasvet. Zato vam res iskreno priporočam: Dobrinova intuitivna masaža je to, kar si vaše telo in duša zaslužita.

 10. Vsem klientom masaže pri Dobrinu sporočam, da njegovo masažo sprejemam zelo odprto, saj zna Dobrin s svojo mehkobo v dotiku svojega obiskovalca pripraviti do tega, da se odpre in dovoli zdravljenje na večih nivojih. Najbolj mi je všeč njegova miza, ki je topla. Ogreva in telo pripravi na sprejemanje. Toplo priporočam.

 11. MASAŽA, KI OŽIVLJA TELO IN POMIRJA DUŠO. Kadar je dotik zgolj fizični dotik dlani, masaža sprosti naše mišice in prežene utrujenost. Vendar je masaža pri Dobrinu nekaj več. Njegov dotik je prežet z občutkom, z zavedanjem njegove povezanosti z izvorom energije, ki preplavi naša čustva in misli. Zato njegova masaža ni zgolj fizična sprostitev, temveč je tudi osvobajanje čustvenih napetosti in miselnih vzorcev. Priporočam jo vsem, ki želijo spoznati sebe!

 12. Dobrinova masaža je fajn, res fajn, saj vsebuje prav vse: od najbolj nežne nežnosti do “konkretnih” moških prijemov, ki razrahljajo še tako zlepljene mišice in kosti. Odnese me daleč v višave in spet prizemlji, ko je to potrebno. Vse poteka mirno, intuitivno, s pravim občutkom. Masaža je vsakič edinstvena, učinek pa vedno isti: po masaži sem kar malo pijana, in brez razloga nasmejana 🙂

 13. Masaže pri Dobrinu se veselim, saj mi pomeni kratek pobeg v uživanje med stresnim delovnim tednom. Ob prijetni masaži in vonjavah mazil se sprostim in uživam v trenutku razvajanja duha in telesa. Masaža odplavi slabe misli in ob njej pozabim na dnevne obremenitve. Po masaži sem polna energije in dobro razpoložena ter pripravljena na nove izzive.

 14. Dobrinova intuitivna masaža – super! Pozabi gledati na uro, ker uživa pri svojem delu, in te kar masira, masira …, na uro pa pozabi tudi stranka, ker je fajn. Potem si kot prenovljen in pripravljen na izzive delovnega tedna. Mojster zdravilnega masažnega dotika!

 15. Dobrinova masaža je posebno doživetje, saj poživlja vsak delček telesa, sklepi postanejo bolj gibljivi, glava pa sproščena in jasna. Njen presežek je v intuitivnem ljubečem dotiku, ki da človeku točno to, kar v tistem trenutku potrebuje. Je tudi odlična antistresna terapija, ki ti vlije vedrine in optimizma, s katerim se lažje soočaš z izzivi, ki ti jih prinaša življenje. Meni osebno je zvedrila že marsikateri bolj mrakoben dan.

 16. Masaže Dobrina te popeljejo med zvezde, kjer se ti čas zaustavi v tem prehitrem tempu življenja in so najboljše zdravilo za odpravo stresa in raznih blokad. Z vsem znanjem različnih tehnik masaž, on skombinira in naredi samo svojo po intuiciji pravo masažo za tisti trenutek. Njegove masaže se vedno začnejo nežno in ker jaz rabim močnejši pritisk na hrbtu kasneje mi zna na točno določenih točkah najbolje zmasirat. Poleg znanja masaž pa ima še veliko drugega znanja o zdravju, ki je ključnega pomena za razumevanje človeka. Pri njemu se mi vedno čas ustavi… Poletim kot metuljčica med nežno glasbo, ki jo ima v ozadju tja v tiste kraje, kjer je vedno lepo. Zelo ga moram pohvaliti, ker me je obe nosečnosti pridno masiral, res obvlada. Pred 1.porodom pa smo z masažo sprožili popadke in naravni porod. Ko imam kakšno blokado, se ne rabim z njim niti pogovarjat, ampak kar zaplavam v objem tistih grelcev, ki jih ima nad masažno mizo in se prepustim izkušenim rokam.

Dodaj odgovor