Intuitivne masaže za dušo in telo

Vsaki stranki se posvetim in ne delam masaž kot za tekočim trakom, zato najraje izvajam intuitivne masaže, pri katerih lahko uporabim vse svoje znanje. Klientu lahko nudim več, če me ne omejuje določena masažna tehnika in se poskušam z njim raje intuitivno povezati in ga masirati na način, ki mu najbolj koristi. Tako lahko uporabljam vse vrste dotikov, od nežnejših, ko pravim, da »brišem prah iz aure«, do tistih, ki izžamejo vse strupe iz mišic in še prijetno bolijo; raztegujem in mehčam tkiva ter sproščam psihofizične napetosti. Izvajam tudi protibolečinsko terapijo.

Novim strankam (brez kupona) nudim 15 minut brezplačne masaže! Če niso zadovoljne, lahko odidejo  brez plačila, lahko pa uživajo še nadaljnjih 60 ali 90 minut do konca masaže in ne bo jim žal, saj verjetno še niso izkusile Dobrinove masaže pod infra rdečimi grelci na topli blazini z zdravilnimi kamni turmalina in germanija!

Dobrodejni učinek masaže lahko preverite s sliko aure pred in po masaži! Berite dalje.

A ja, kaj pa je sploh intuitivna masaža? To je masaža, kjer nisem omejen s strogo določenimi tehnikami, ki sem se jih učil na tečajih shiatsuja, klasične masaže, tajske masaže, polinezijske masaže, somatske masaže, refleksne masaže stopal in dlani, metamorfne tehnike, limfne drenaže ali kraniosakralne osteopatije ter reikija, … ampak mi je omejitev samo dobro počutje klienta, pri čemer ne pozabim nase, na svojo držo, da mi ne trpi hrbtenica in da lahko masažo izvajam umirjeno, lahkotno, … Bistven je notranji mir, da lahko prisluhnem sebi in svoji intuiciji, kaj je v danem trenutku najbolje narediti za klienta.

Franjo Trojnar, prijatelj, ki je mnogim pomagal premagati strah, ko jih je čakal na drugi strani žareče preproge žerjavice, pravi: “Pri življenju v sedanjosti dajemo prednost šestemu čutu – zavedanju ali intuiciji.” Zato imam najraje take stranke, ki so med masažo prisotne in občutijo kaj se jim dogaja med masažo, ne pa, da celo masažo klepetava “o vremenu”. Le preko prisotnosti, ko se ne razmišlja več o preteklosti in ne o prihodnosti, se lahko umiri um tako, da se hkrati “masira” tudi duša 🙂

Šele, ko je stranka umirjena, ko se ji kortizol zniža na minimum in ko ve, da je ob pravem času na pravem mestu ter, da se ji dogaja točno to, kar je trenutno zanjo najbolje, šele takrat se ji lahko dogaja tisto blaženo sproščanje in s tem samozdravljenje duše in telesa.

Dobrinova intuitivna masaža = Dobr in masaža 🙂Reflesko terapija

je vsakemu posamezniku posebej prilagojena kombinacija refleksne masaže stopal in dlani metamorfne tehnike, limfne drenaže, polinezijske masaže, masaže s toplimi vulkanskimi kamni, somasaže in klasične masaže, shiatsu in po želji tudi lajšanja bolečin z ventuzami – cupping, watsu ter kranio sakralne osteopatije. Rezultat je boljši pretok energije po telesu, pospešeno izločanje odpadnih snovi iz celic ter mlečne kisline iz bolečih mišic, sprostitev zakrčenih mišic ter sklepov, sprostitev mentalnih napetosti in stresa.

Po želji stranke lahko pri masaži kakavovemu maslu dodam tudi sol MgCl (magnezijev klorid = mineral moči), kakav, alge ali med (limfna drenaža). To kožo dodatno nahrani, očisti in ji da prožnost ter žameten dotik.

Masaža z vulkanskimi kamniMasažo izvajam pod IR infrardečimi grelci z ogljikovo nitko, da je klientu prijetno toplo in ga že “lučke” polnijo z energijo. Pod klientom pa je posebna Bio – Spectrum grelna blazina s kamni iz germanija in turmalina, ki z bioresonanco regenerira celice.

Emulzija čistega kakavovega  masla in kokosovega olja z dodatkom eteričnih olj, hrani in neguje, gladi gube in strije. Koža postane žametno gladka in napeta. Ker telo ni preveč mastno se ustvari ravno pravšnje trenje za uspešno limfno drenažo. Kakavovo maslo vsebuje močne antioksidante.

Pri protistresni masaži uporabljam tudi gel Magnezijevega klorida – MgCl. Pomanjkanje magnezija v telesu povzroča mišične krče in pomanjkanje energije.

Manj ko je dotik močan, več se dogaja na čustveni ravni, in bolj ko klient zaupa in se potopi vase, več se mu dogaja, bolj se osvobaja in odpušča, globlji je proces samozdravljenja. V globoki sproščenosti je po želji možno učinek manualnih tehnik in sproščanja še povečati s hipnozo in posthipnotično sugestijo.

Kdor bi rad popestril in poglobil partnerske ali starševske odnose, lahko pride na masažo v dvoje, tako da partner(-ka) ali otrok-mama-oče pomaga in se hkrati uči novih masažnih prijemov in tehnik.

Svetujem tudi glede zdravja, prehrane in prehranskih dopolnil. Največ težav imajo klienti zaradi zakisanosti telesa in slabe črevesne flore probiotičnih bakterij.

Po masaži je treba piti večkrat po malem dovolj vode za boljše odstranjevanje odpadnih produktov iz limfe. Stanje zakisanosti telesa se lahko oceni z mikroskopsko sliko kapljice krvi, kjer se pokaže razporeditev in morebitno lepljenje eritrocitov.

Dobrodejnost Dobrinove masaže se kaže na povečani auri brez energetskih lukenj, kar pomeni, da imamo po masaži več energije, naše energetsko telo pa postane skoraj popolno in zdravo. Bolezni in neravnovesja se izražajo v auri lahko že leta predno pride do poškodb na fizični ravni organov, zato so take masaže najboljša preventiva in kurativa!

Tistim, ki težko pridejo v Rožno dolino, nudim masažo doma, vendar žal IR grelce ne morem vzeti s seboj. Pavšal za prihod na dom je po Ljubljani 10€.

Naročite se na Mobi: 041 772 876, E-mail: dobrin.tavcar [at] gmail.com ali Skype: dobrin.tavcar. Po povzetju ali predračunu vam lahko pošljem tudi darilne masažne bone za obletnice, rojstne dneve, novo leto!

Translate »