Dobrin

Ukvarjam se z:S slamnikom na Hvaru_3x4=1,1MB

masažami, protibolečinskimi terapijami in zdravo prehrano in razstrupljanjem. Učil sem se mnogo masažnih tehnik, najraje pa izvajam svojo – “Dobrinovo intuitivno masažo”, pri kateri izvajam intuitivno  tisto, za kar čutim, da je tisti trenutek za klienta najboljše.

multimedijo: fotografiranje, snemanje, izdelava filmov na DVD-jih, izdelava spletnih strani, izobraževanje.

računalništvom: sestavljanje računalnikov po želji naročnika, servis in nadgradnje računalnikov, izobraževanje, svetovanje.

Ker sem po horoskopu dvojček (rojen na najdaljši dan), opravljam pač dva poklica: prvega – računalniškega (poklic) z glavo, drugega – masaže (hobi) pa z rokami in s srcem. Že od diplome na FER – Elektrofakulteti naprej, si kravžljam možgančke z računalniki – s strojno in programsko opremo. Z masažami in alternativo pa se ukvarjam tja od leta 1990. Masaže so mi pravzaprav nekaj, kar delam s srcem in ne z glavo. Glavo uporabljam pri mojem delu z računalniki, ki jih sestavljam po naročilu, jih servisiram in nadgrajujem. Izobražujem stranke, predvsem pa sebe, ko venomer širim svoja obzorja in poskušam še ta ali oni program in strojno opremo. Včasih, ko mi ne gre in mi nagaja, se tudi razkurim in prekolnem nič krivega Billa Gatesa, očeta Oken, ampak nazadnje se le izkaže, da rinem z glavo skozi zid, namesto da bi šel okoli njega, po drugi poti, z drugačnim načinom razmišljanja. Hm, temu bi lahko rekli celo “delo na sebi” 😉 Ja tako delo, ko vidim, da niso vsega krivi drugi, ampak jaz sam, me kar malo strezni in prisili k bolj inovativnemu načinu razmišljanja! Sicer pa kolega Miro, pravi, da je pamet čisto pravilno razporejena! Tisti, ki misli, da že vse ve, tisti jo ima dovolj, drugi se pa še stalno učimo, ker nam je nikoli ni dovolj 🙂 Od tistih prvih, se sicer še vedno rad kaj naučim, mi je pa z njimi škoda izgubljati energijo in dragoceni čas za prepričevanje in dokazovanje “drugačne resnice”.

Računalništvu in internetu sem hvaležen, da me nazorno uči, da imamo v življenju na voljo mnogo poti in, da si lahko sami izbiramo, po kateri bomo šli. Ko si zaželimo nekaj doseči, je podobno, kot da v Google napišemo ključne besede in ta nam vrne na pladnju mnogo poti do našega cilja. Mnogo poti je zgrešenih, veliko podobnih tisti, ki si jo želimo, le nekaj je res lepih in želenih, ampak mogoče niti ena ni tista, ki jo iščemo! Morda pa moramo pri naslednjem iskanju samo uporabiti druge, bolj natančne ključne besede, biti bolj inovativni in ne omejeni z našimi privzgojenimi, starimi miselnimi vzorci!

Zanimivo mi je ravno iskanje pravih ključnih besed! Ko v računalništvu ne najdem rešitve, se posvetujem s sinovoma, s kolegi, … Ja, včasih govorim o računalniškemu problemu celo s partnerko – psihologinjo, ki jo računalništvo prav nič ne briga, ampak zna poslušati in morda me pripelje do prave rešitve prav to, da moram o problemu govoriti na enostaven, vsem razumljiv način! Torej, ko imam problem, ga ne tiščim v sebi in ne tratim iztekajočega se časa za meni težko rešljive probleme, ampak poiščem pomoč zunaj sebe! Enako bi pričakoval od mojih računalniških in masažnih strank, da pomagamo drug drugemu in tako optimiziramo svoj dragoceni čas!

Hecam se, da imam edini v Sloveniji tako celovito ponudbo, da stranki najprej prodam računalnik, potem pa ji čez nekaj let, zgrbljeni zaradi dela z njim, ponudim še masaže, da bo spet »fit« – zdrava in čila za nakup naslednjega računalnika, … Ja, nisem za oderuške in goljufive odnose, sem pa za dolgotrajne in čimbolj popolne odnose, v obojestransko zadovoljstvo!

V glavnem, ko pridete k meni, res ni vse zloščeno v marmorju in srebrnini, ampak sprejmem vas odprtega srca take kot ste, z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi. Slabše prenašam edinole smrdljive kadilce 🙂 “Boh” jim pomagaj, če si sami nočejo!

Torej, nudim vam ne samo masažo ali računalniški servis, ampak morda lahko tudi vam  pomagam najti PRAVE “KLJUČNE BESEDE” za reševanje vaših problemov glede zdravja, bolečin, pravilne prehrane, odnosov s sabo, partnerjem, sorodniki, kolegi, saj se stalno izobražujem tudi na področju diagnostike (slikanje avre in šarenice), glede prehranskih dodatkov in superživil, …

Translate »