Diagnostika

1) Slikanje šarenice (iris) z razlago za 20€! Na e-mail prejmete JPG sliki obeh šarenic v resoluciji 36MPixlov in nekaj linkov za iridološke mape za domačo samodiagnozo, potem pa se lahko naprej posvetuje z eksperti za to vrsto diagnostike, če želite.Iris

Na šarenici se beležijo vse psihološke travme (tudi še v času pred rojstvom) in poškodbe organov. Tako lahko bolje spoznate svoje telo, vidite kaj vam sporoča in tako mu lahko pomagate s pravilno prehrano, vajami, …

2iris

2) Slikanje avre z razlago za 20€. Medtem, ko se na šarenici vidi vsa zgodovina, se na avri vidi ne samo trenutno stanje telesa in duha ampak lahko tudi morebitne bolezni, ki se nam šele obetajo v prihodnjosti. Tako lahko še pravočasno ukrepamo in delamo na preventivi. Avra se nam recimo po eni dobri masaži lahko tako zelo popravi, da nima več energetskih lukenj.

Poznavalka šamanstva Ana Marija Kolman na vprašanje Dragice Novak Štokelj razloži kaj je avra:Avra_Ana Marija Kolman

Aura pred in po Dobrinovi 90-minutni masaži
Aura pred in po Dobrinovi 90-minutni masaži

Za kompletno diagnostiko je torej najbolje pogledati sliko šarenice in avre, da vidimo našo preteklost, sedanjost in prihodnost. Masaže, ventuze, čiščenje medceličnine in telesa so potem le pika na i k celotni skrbi za naš organizem.

3) Test vitaminov, mineralov, težkih kovin in delovanja organov z aparatom BioScan, ki meri podobno kot bioresonanca na podlagi frekvenc. Cena za test in pošiljanje več kot 100 strani dolgega poročila na vaš e-mail stane 10€, razlaga s svetovanjem pa še dodatnih 10€. Ob ponovnih testih se lahko rezultate primerja.

Translate »