Razstrupljanje in imunski sistem

Razstrupljanje in imunski sistemRazstrupljanje in vsakodnevno NEzastrupljanje je največ kar lahko storite zase!!!

Skozi naš vsakdan nas spremljajo številne našemu telesu škodljive snovi, ki se kopičijo v našem organizmu, povzročajo slabo počutje, slabijo imunski sistem in vodijo v bolezni sodobnega časa. Kje vse se skrivajo toksini, kako jih odstranimo iz našega telesa, ne da bi v tem procesu škodili sami sebi in kako okrepimo svoj imunski sistem, so vprašanja, na katera bomo iskali odgovore na delavnici z magistro farmacije Katarino Košir Fedran. Katarina se ukvarja s fitoterapijo že 20 let, področje svojega delovanja pa je razširila tudi z Reikijem in hipnoterapijo. Vabljeni, da skupaj raziščemo področje čiščenja in krepitve duše in telesa.

Ko se bo nabralo dovolj prijav, bo predavanje v soboto od 10:30 do 11:30 brezplačno, od 12:00 do 18:00 pa za ceno 50€. Všteti so malica za razstrupljanje, prigrizki in čaji ter kratka navodila, protokoli, za pravilno in varno razstrupljanje.

Cena: 50€, za študente, nezaposlene in upokojence (s potrdilom) pa 30€.  Prijave: Dobrin.BodyVeda [afna] gmail.com, Skype: dobrin.tavcar, 041 772 876. Privoščite zdravje še komu in mu pošljite tale link: www.masaže.com/razstrupljanje-organizma-in-imunski-sistem !!!
Organizator: CHIPY d.o.o. Podrožniška 3 LJ, TR: SI56 0600 0005 8209 320.

Translate »