Cuddle Party

Precej sodelujem s psihoterapevti, hipnoterapevti in z družinskimi terapevti. Opažam, da bi se večino psihosomatskih težav in težav z odnosi lahko rešilo, če bi se med seboj več dotikali, objemali (Hug until release!). Zato bo poudarek te delavnice na crkljanju partnerja seveda v kombinaciji s prijetnimi masažnimi prijemi.

V soboto 13.3.2016 od 10:00 do 11:30 je brezplačna, a za tečaj obvezna PowerPoint predstavitev, ki ji po odmoru s prigrizkom ob 12:00 sledi 6-urni tečaj intuitivne masaže za dušo in telo.

Plačljivi del sobotnih tečajev traja od 12h do 18h s pavzami in preoblačenjem vred, torej 6h. Cena za posameznika je 70€, za par 110€, za dva para prijavljena skupaj pa 180€. Privatni tečaj partnerske masaže stane sicer le 90€, ampak traja samo 200 minut ali 3h in 20 minut. Razlika je v tem, da se tukaj dela  bolj poglobljeno in se lahko več nauči.

Najprej je od 10h do 11:30 ura in pol brezplačne predstavitve, polurnem odmoru pa sledi praktični del, tako da se najprej zmasira celotni del telesa zadaj, potem se partnerja zamenjata in potem sledi še masaža spredaj za oba.

Prvi in tudi vsak ponovni dotik je zelo važen, da je spoštljiv in nežen, ne pa da klienta zagrabimo kot kos mesa pri mesarju! Masira se počasi in z občutkom! To ni hitra in močna športna masaža, ampak posvečena, tako da se lahko klient tudi čustveno odpre in »olajša«. Poleg tega se lahko udeleženci, če tako želijo, tudi pomešajo med sabo, da lahko poskusijo kako jih masira še kdo drug in ne samo njihov partner, ki ga že itak poznajo. Da bi se “kaj preveč videlo” ni bojazni, saj je vse spodobno in pokrito kar je treba pokriti in ne delamo erotičnih masaž!

Na tečaju se uči posebne tehnike in masažne prijeme, ki dobro sproščajo tako mišične kot psihofizične napetosti. Med masažo se nam sprošča hormon oksitocin za občutek ljubezni, zaupanja, predanosti in nevrotransmiterja serotonin za občutek sreče ter dopamin, ki nam poživi krvni obtok, presnovo in spodbuja mišljenje. Za razliko od klasičnih masaž tu ni glavni poudarek na tehniki in tu ni dragih “patentiranih tehnik raznoraznih zdravljenj z dragimi mednarodno verificiranimi učitelji”. Važnejša je intuicija, empatija, dobra drža maserja, da se ne utrudi, zaupanje vase, razumevanje kaj se dogaja s klientom, odprtost in sprejemanje različnosti, raziskovanje, zato so ti tečaji namenjeni tako začetnikom (ni važno predznanje) kot izkušenim maserjem (tega ne učijo na običajnih tečajih) in partnerjem, saj je tak tečaj odličen za izboljšanje odnosov in odtujenosti.

V ceno 70€  (56€ za nezaposlene) je poleg odmorov všteto:
– 2h masaže od masažnega partnerja/-ke, ki pride z vami ali pa ga/jo srečate  na tečaju,
– 2h izvajanja masaže na partnerju/-ki pod vodstvom Dobrina,
– 1 uro vaj iz komunikacije, samomasaže, pogovora-izmenjave izkušenj, e-skripta
Ob doplačilu 15€ lahko dobite še razlago dveh slik aure narejenih s Kirlianovo kamero. Prvi posnetek je pred in drugi po masaži! Za vadbo doma si lahko ob doplačilu 20€ posnamete še vse zanimive masažne prijeme, Dobrin pa vam naredi DVD posnetek.

Poleg tečajev so po dogovoru na voljo privatne učne ure dobrih partnerskih masaž in seveda tudi običajne masaže posamično – brez partnerja.

Ko bo dovolj kandidatov bo sledila nadaljevalni tečaj (masaža na boku in kako se masira nosečnice, masaža športnikov, masaža proti ishiasu, masaža z vulkanski kamni, ventuze, protibolečinske terapije z aparatom Diadens, masaža z magnezijevo soljo in z zeliščnimi snopki segretimi v pari, …)

Tečaje vodi maser z dvajsetletnimi izkušnjami Dobrin Tavčar.
Prijave in navodila: dobrin.masaze [at] gmail.com, Skype: dobrin.tavcar, 041 772 876. Pošljite prosim tale link www.masaže.com/delavnice še komu, ki bi ga zanimalo!
Organizator: CHIPY d.o.o. Podrožniška 3 LJ. Prijava je veljavna s predplačilom na TR: SI56 0600 0005 8209 320. CHIPY d.o.o. je DDV zavezanec.

Translate »